Usacomplaints.com » Miscellaneous » Complaint / Review: CanadianVisa Expert.com - Consumer Report. #1030732

Complaint / Review
CanadianVisa Expert.com
Consumer Report

Hierbij willen ik en mijn vriend melding doen van een grootschalige nieuwe manier van scam.
Onlangs heeft mijn vriend op http://www.canadianvisaexpert.com informatie opgevraagd over visum in Canada.

Vervolgens krijgt hij voortdurend mails, welke hij niet geopend heeft.
Zojuist, 6-2-13 om 12 uur 's middags wordt hij z.G.N. Gebeld door Canadian Visa Expert, door een anoniem nummer.
De dame in kwestie legt hem uit dat hij zwaar gekwalificeerd is om een visa te krijgen en ze willen hem zelfs helpen met het vinden van een baan in Canada. Hij moet alleen even € 780, - euro betalen. Mijn vriend geeft aan erover na te willen denken, waarop zelfs de z.G.N. Manager erbij wordt gehaald. Die probeert mijn vriend wederom over te halen, maar mijn vriend blijft bij zijn standpunt. Toen werd hem meerdere keren gevraagd of hij zijn creditcard gegevens wilde geven. Dit deed hij uiteraard niet, maar mevrouw zei dat hij zelfs zijn credit card gegevens achterstevoren op mocht noemen.
Mijn vriend wil het gesprek beëindigen, maar dat gaat moeizaam, uiteindelijk lukt het en de dame in kwestie geeft een Canadees telefoonnummer op. Apart want in Canada was het rond dat tijdstip overigens half 4 in de ochtend. Maar goed, het nummer klopt wel met de info die op de website vermeld staat. Stel we zouden dat nummer bellen en vragen of Canadian Visa Expert hem gebeld heeft, dan weten we direct of we gebeld zijn door het bedrijf zelf, en niet een bedrijf welke zich voordoet als zijnde. Dat het scam is is wel duidelijk, want men zou nooit vragen om credit card gegevens. Daarnaast vond ik een site waarop ik een reactie van iemand zag die idd zijn credit card gegevens had gegeven en vervolgens is opgelicht omdat ze € 500, - meer eraf hadden gehaald dan was toegezegd.
Dit is te lezen op: http://usacomplaints.com/company/view/98638/Canadian-Visa-Expert

Overigens is het IP adres van de website afkomstig uit Nederland, hier te vinden: http://wsowner.com/website/canadianvisaexpert.com

En ongeveer een week geleden stond er van Canadian Visa Expert een advertentie in de Telegraaf, welke inmiddels ook op de hoogte is gesteld.


Offender: CanadianVisa Expert.com

Country: USA   State: ON   City: Richmond Hill
Address: 70 East Beaver Creek Road, Suite 201
Phone: 6478000387
Site:

Category: Miscellaneous

0 comments

Information
Only registered users can leave comments.
Please Register on our website, it will take a few seconds.




Quick Registration via social networks:
Login with FacebookLogin with Google