Usacomplaints.com » Shops, Products, Services » Complaint / Review: Master yourself - Laurens Vehmeijer Vehmeijer is meester oplichter Bilthoven. #933787

Complaint / Review
Master yourself
Laurens Vehmeijer Vehmeijer is meester oplichter Bilthoven

Vehmeijer is in de praktijk een Meester Oplichter.

Met veel bravour en een soort nagemaakte houding als "wetenschapper" heb ik geruime tijd geleden mogen ervaren hoe hij clienten begeleid. Veel te wollig en als een oude geslepen vos maakt hij een mooi verhaal, maar de onderbouwing klopte niet; als ook de conclusies in het rapport.
Met standaard termen en definities scoor je altijd wel een deel raak; maar het blijft maar gemiddeld raak. Ik ben blij dat ik geen klant ben geworden.

Veel erger is de wijze waarop hij zelf gekozen (!) zakenpartners keihard belazert, voor tonnen, en levens kapot maakt. Te schandalig voor woorden. Zijn "woord" en handtekening bleek nog minder waard te zijn dan een putdeksel. Ze manipuleren mensen heel slinks; maar gebruiken en misbruiken mensen op allerlei manieren.

Vehmeijer en zijn vrouw lijken aardig, maar zijn de slang en rat verenigd in 1 duo. Heb ondertussen begrepen dat ze meer slachtoffers hebben gemaakt. Pas op met hen.


Offender: Master yourself

Country: USA
Address: Frans Halslaan 68
Site:

Category: Shops, Products, Services

0 comments

Information
Only registered users can leave comments.
Please Register on our website, it will take a few seconds.




Quick Registration via social networks:
Login with FacebookLogin with Google